Ben jij op zoek naar een APK Den Haag? Dan hoef je niet verder te zoeken. Een APK Den Haag met zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid vind je namelijk bij Autoservice Nieuwenhuijsen. Maar wat is een APK eigenlijk, waarom moet je die laten uitvoeren en hoe vaak moet je auto APK gekeurd worden? Op al die vragen zal je hier antwoord vinden.
 

Waarom APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het spreekt voor zich, maar de APK is dus een keuring die eens in de zoveel tijd moet worden uitgevoerd. Dit is de manier om te garanderen dat de auto veilig en milieuvriendelijk de weg op kan. Na de APK voldoet de auto aan de gestelde veiligheidsnormen en kan het verzekerd blijven. Een afgekeurde auto kan niet verzekerd worden, maar je bent verplicht je auto te verzekeren. Dit betekend dus dat je verplicht bent om de APK uit te laten voeren. Naast dat de regeltjes op orde zijn, is dit ook het meest veilig voor jou en je medeweggebruikers. Het is dus van groot belang om de APK keuring uit te voeren.
 

Wanneer APK?

Het is afhankelijk van de auto, hoe vaak de Apk uitgevoerd moet worden. Een oudere auto zal vaker APK gekeurd moeten worden dan een nieuwere auto. Daarnaast verschillen ook de motoren en uitvoeringen in frequentie waarop gecontroleerd moet worden. Na de vorige keuring, staat in het keuringsrapport wanneer de volgende keuring plaats moet vinden.
 

APK Den Haag

Een APK Den Haag laat je uitvoeren bij Autoservice Nieuwenhuijsen. Deze vakgarage is al vele jaren RDW gekwalificeerd, zodat het APK controles mag uitvoeren. Autoservice Nieuwenhuijsen werkt uitslijtend volgens het officiële onderhoudsboekje en gebruikt hier de speciale middelen en technieken voor die bij jouw automerk nodig zijn. Zo weet je zeker dat de garantie blijft bestaan die de fabrikant heeft meegegeven aan de auto.
 
Neem contact op met Autoservice Nieuwenhuijsen om een afspraak te maken voor jouw APK Den Haag en omstreken!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *