Een week geleden presenteerde Google de nieuwe versie van Android. Het betreft Android 5.0 Lollipop. Op dit moment draaien alle Android smartphones nog op Android 4.0 KitKat en op korte termijn zullen alle fabrikanten Android 5.0 Lollipop beschikbaar stellen voor de Android smartphones.
Samsung zal de topmodellen van 2014 ook binnenkort voorzien van een update naar Android 5.0 Lollipop. De Zuid-Koreaanse tech gigant heeft nog geen officiele update datum gecommuniceerd maar normaal gesproken zal Samsung vooraan in de rij staan met het updaten naar een nieuwe versie van Android. Samsung is namelijk de grootste afnemer van het besturingssysteem.
Het ligt voor de hand dat alle Samsung smartphones nog dit jaar voorzien worden van een update, die je zelf dient te installeren op je Samsung smartphone. De Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy Note 4 zullen straks vanaf de fabriek direct geleverd worden met Android 5.0 Lollipop. Op deze website vindt u meer informatie over Android 5.0 Lollipop: http://www.samsunggalaxys5abonnement.net/
Samsung heeft wel iets laten doorschemeren met betrekking tot de update. Het bedrijf poste namelijke een tweet op Twitter waar de Samsung Galaxy Note 4 in het zonnetje werd gezet met een kleurrijke en smakelijke foto van lollipops. De hint van Samsung laat ons denken dat de Galaxy S5 en Note 4 dit jaar nog voorzien zullen gaan worden van de update.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *