Voor elke bedrijfswagen, oplegger, aanhangwagen of vrachtwagen is het prettig dat er extra opslagruimte in de wagen zit. Dit is niet zozeer voor het vervoeren van vracht naar een klant, maar juist om jouw eigen spullen mee te nemen. De cabine biedt niet genoeg ruimte om als jouw benodigde materialen mee te nemen. Bovendien wil jij jouw werkruimte ook schoon houden. Wie de hele dag in zijn cabine zit, zit er niet op te wachten om telkens vieze handschoenen, natte sneeuwkettingen of een complete krik in op zijn bijrijdersstoel te hebben liggen. Daarom heb je aluminium kisten nodig. Hier kan je al jouw spullen veilig en op een vaste plek opbergen. Dan heb je nooit meer last van los slingerende spullen in jouw cabine en hebben al jouw spullen een vaste plaats waar je het altijd kunt vinden.
 

Aluminium kisten

Dit soort opbergkisten zijn er in veel verschillende soorten en maten. De hoofdgroepen die er zijn, zijn onderbouwkisten, opbouwkisten en disselbakken. De onderbouwkisten worden tussen de assen van een auto of bedrijfswagen gemonteerd. Tussen deze loze ruimte passen precies de op maat gemaakte aluminium onderbouwkisten. Hier kan je vervolgens vakken, lades of planken in laten maken, zodat al jouw spullen hier precies in passen. Het goed gebruik maken van de ruimte is sowieso erg belangrijk. Opbouwkisten zien we vaak in de laadbak van een kleine bedrijfswagen of tussen de laadruimte en cabine van een grote bedrijfswagen. Deze ruimtes bieden de ultieme mogelijkheid om wat spullen op te bergen. Ook hier kunnen vakken of lades in gemaakt worden nara wens. De disselbakken bieden wat minder ruimte, want deze worden op de triangel bevestigd. Vooral voor kleine aanhangwagens is dit handig, zodat je hier een paar handschoenen en spanbanden in kwijt kunt.
 

Gepro box

Ben jij erg op zoek naar aluminium kisten om jouw benodigdheden in op te bergen? Ga dan eens langs bij Gepro box om de mogelijkheden te verkennen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *