Carwrap om jouw auto op te pimpen?

Het is hedendaags geen gek idee als je zegt dat je een carwrap hebt laten uitvoeren op je auto. Met carwrap wordt er een laagje folie aangebracht over de bestaande laklaag van de auto. Dit kan over de gehele auto, maar ook gedeeltelijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak of op de spiegels. Het is veelgebruikt bij reclamedoeleinden.
Er zijn eigenlijk twee redenen te bedenken voor carwrap. Het kan ter bescherming van je laklaag of ter verfraaiing van de auto.

Soorten carwrap

Met carwrap is tegenwoordig alles mogelijk, geen idee is te gek of onuitvoerbaar. Wil je graag dat je auto wordt opgepimpt met carwrap, dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Zo is er de mogelijkheid tussen een glanzende, metallic, chrome of matte uitvoering. Heb jij zelf een tof idee bedacht en wil je dit laten uitvoeren? Custom print car wrap is zelfs mogelijk!

Carwrap vs. spuiten

Ik kan m’n auto toch ook gewoon spuiten hoor ik je denken. Klopt. Maar wist je al dat carwrap veel goedkoper is dan het spuiten van je auto. Bij carwrap blijft de onderlaag onbeschadigd en geheel intact, dit heeft als grote voordeel dat je een hogere restwaarde zal overhouden.
Overtuigd van Carwrap? Ga eens langs bij Wrap-Masters.nl en bekijk wat zij voor jou kunnen betekenen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *