De start-up Airbnb is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat wereldwijd opereert. Het platform brengt huurders en verhuurders samen. Mensen kunnen hun woning verhuren waardoor toeristen op andere plekken kunnen overnachten dan de ‘standaard hotels’. Airbnb heeft aangekondigd dat er ook een speciale categorie komt voor zakelijke reizigers.
Het nieuws werd gepubliceerd op het officiële blog van het bedrijf. Ongeveer één op de tien boekingen zou een zakelijke reis betreffen. Er zijn dus voldoende zakenlui die liever op een speciale locatie slapen dan in een hotel. Het is natuurlijk ook heerlijk om je handbagage koffer uit te pakken in een kasteel, oud klooster of wellicht zelfs in een mooie villa.
Airbnb voert enkele veranderingen door voor de zakelijke gebruiker. Zo wordt het makkelijker om de administratie bij te houden want uitgaven worden overzichtelijker. Ook komt er een speciale filter waarmee het mogelijk is om het aanbod van woningen en appartementen weer te geven. Gedeelde woningen of een accommodatie in het bos worden bijvoorbeeld niet meer getoond.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *