Je hebt besloten om je nieuwe keuken te verrijken met een prachtig kookeiland. Het kookeiland wordt het middelpunt van je nieuwe keuken en je ziet al helemaal voor je hoe het kookeiland eruit komt te zien. Eén nadeel: je wil wel een afzuigkap aanschaffen voor het kookeiland, maar je wil niet dat deze kap alle aandacht van het kookeiland afleidt. Hoe je dit oplost? Dat lees je in dit artikel.

Afzuigkap voor een kookeiland: functioneel en onopvallend

Wat veel mensen niet weten, is dat je een speciale afzuigkap voor een kookeiland kunt kopen. Deze afzuigkappen zijn niet alleen functioneel, maar ook vrij onopvallend en zelfs bijna onzichtbaar in de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld in een plafondkap voor jouw kookeiland investeren, die in het plafond boven het fornuis van het kookeiland verwerkt wordt. Je ziet de kap bijna niet zitten, maar de afzuigkap doet wel wat het apparaat moet doen als je aan het koken bent. Door een vrijwel onzichtbare afzuigkap aan te schaffen, weet je zeker dat alle aandacht naar het mooie kookeiland in de keuken gaat.

Juist een opvallende afzuigkap? Dat is ook mogelijk!

Vind je het juist wel leuk om een opvallende afzuigkap boven je kookeiland te hangen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Er zijn vrijwel onzichtbare afzuigkappen voor boven het kookeiland, maar er worden ook afzuigkappen verkocht die juist erg opvallen boven het fornuis. Denk hierbij aan een afzuigkap die eruit ziet als een designer lamp, maar eigenlijk de lucht in de ruimte circuleert. Een ander voorbeeld van een opvallende afzuigkap, is de afzuigkap met glazen plaat onder het plafond.
Afhankelijk van jouw eisen, verwachtingen en persoonlijke smaak kies je eenvoudig een afzuigkap die binnen jouw budget valt en bij jouw nieuwe kookeiland past.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *