Heel veel kilo’s afvallen in maar een maand, wie zou dat niet willen? Beroemdheden als Helen Hasman, Penelope Cruz en Salma Hayek hebben Lipo 13 gebruikt om vorm te geven aan hun lichaam. De vraag is, heeft het dieet ook gevolgen voor de gezondheid en zo ja, zijn die gevolgen positief of negatief?
Het is niet moeilijk Lipo 13 te vinden, het wordt zelfs gratis aangeboden om het uit te proberen.

Waarom heet het LIPO 13

Het product is Lipo 13, de naam is blijkbaar gekozen omdat het 13 natuurlijke ingrediënten bevat die er samen voor moeten zorgen dat:
De eetlust onderdrukt wordt, de vetophoping, het verzamelen van vet op bepaalde plaatsen, zoals bijvoorbeeld bij het beruchte zwembandje, minder wordt en het gewicht afneemt.
De afname van het gewicht wordt bereikt doordat het metabolisme gestimuleerd wordt, dat werkt dus alleen wanneer je de Lipo 13 tabletjes netjes en op tijd inneemt. In alle publicaties wordt overigens duidelijk vermeldt dat dit product alleen bedoeld is voor mannen en vrouwen van 18 jaar od ouder.
Denk aan de samenstelling:
Citrin® HCA, Groene Thee, THC, ForsLean®, Guarana, Yerba Mate, L-Carnitine, Cholinebitartraat, Magnesium, L-tyrosine, Bioperine, Zink citraat, Vitamine B6 en Chromium.
De ingrediënten zijn planten, mineralen, aminozuren en vitaminen die de vetverbranding verbeteren, het vet afvoeren en het versnellen van de stofwisseling verbeteren. Er zijn een aantal stoffen die merkgebonden zijn en we niet kennen, dus hebben we even verder gezocht.
• De Citrin HCA wordt gewonnen uit de Garcinia cambogia plant.
• Bioperine is een zwarte peper extract.
• ForsLean is een extract van de Coleus forskohlii plant die behoort tot de mint familie en de productie van schildklierhormonen en dus de stofwisseling verhoogt.
Het is ook belangrijk om te weten dat het gebruik van Lipo-13 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als je probeert zwanger te worden, tijdens de borstvoeding, als je problemen hebt met je bloeddruk, hart of vaatziekten, psychische problemen, ademhalingsproblemen en / of allergie voor één van de ingrediënten.
Zoals bij alle producten die zijn bedoeld om snel af te vallen is er een groot risico dat je weer terugvalt in je oude leefpatroon zodra je stopt met de pillen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *