Afvallen met acai bessen
Wilt u ook gezond afvallen en geen jojo effect meer, dan raden wij de acai bessen capsules aan. Een Acai Bes of Acai Berry is een kleine paarse bes die vooral in Zuid Amerika te vinden is. Vooral in Peru, amazone van Braziliƫ en Suriname groeit de acai bes in trossen aan de 30 meter hoge Acai bomen. Acai Bessen zitten van natuur boordevol gezonde vitamines calcium, calcium, ijzer en kalium bevat. Naast vitamine A en E vinden we ook omega 3 en 6 vetzuren in de acai bessen. Veel wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de blauw- paarse bessen naast deze goede stoffen ook een afslankende werking hebben. Ook zouden de bessen goed zijn voor je huid en stofwisseling.
Juist om deze afslankende werking zijn er verschillende kant en klare producten verkrijgbaar die extracten van Acai Bessen bevatten. Zo hebben we eerder de acai producten besproken. Maar hoe komen deze bijzondere bessen helemaal uit Zuid Amerika in Europa terecht? Dat hebben we mede te denken aan Dokter Oz.
Dr. Oz
De van oorsprong Turkse Dokter Mehmet Cengiz Oz kennen we als de TV Dokter Dr. Oz. Naast Carbuloss is Dr. Oz een grote fan van Acai Bessen. Ook zijn TV partner Oprah Winfrey heeft in haar shows regelmatig de blauwe Acai Bessen geprezen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in Europa hebben Dr. Oz en Oprah Winfrey voor een enorme publiciteit van de kracht van de Acai Bes gezorgd. Dr. Oz heeft in zijn TV show meerdere malen uitgelegd dat Acai Bessen een extra ondersteuning kan bieden bij het tegengaan van overgewicht. Niet iedereen is het echter met deze bewering eens. Wij zijn van mening dat een Acai Bessen Extract een goede aanvulling is op je dieet en wordt inmiddels ook verkocht in Nederland Belgie.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *