Voetballiefhebbers opgelet en dan met name de fans van ADO Den Haag. Het museum van ADO Den Haag is nooit beschikbaar voor publiek maar dit jaar krijg je de mogelijkheid om er een kijkje te nemen. De historie van ADO Den Haag vind je in geuren en kleuren terug in dit museum. Vooral voor de wat oudere fans van ADO Den Haag is dit een kans om alle mooie tijden weer her te beleven. In het museum wordt terug gekeken tot 1905. De roemruchte periodes komen aan bod, zowel hoogte- als dieptepunten. Alles wat ADO Den Haag in de afgelopen jaren heeft meegemaakt komt via bekers, voetbalschoenen, foto’s en boeken tot uiting in dit prachtige museum. Op vijf september tijdens de Museumnacht Den Haag kun je tussen 20.00 uur en 1.00 uur terecht in het nieuwste museum van Den Haag. We verwelkomen je graag in het Kyocera Stadion. Het stadion is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Het is een echte aanrader om langs te komen en ook om een kijkje te nemen in de rest van de musea. Een heerlijk weekendje Den Haag en een bezoekje brengen aan de prachtige musea die Den Haag rijk is. Parkeer je auto in de parkeergarage in Den Haag zodat je zeker weet dat deze veilig staat en laat je met de Museumnachtbus vervoeren.
 

Wat is er te doen?

Of je nu ADO Den Haag fan bent of niet, voetballiefhebber of niet, een bezoekje aan het ADO Den Haag Museum is voor iedereen de moeite waard. Op de tweede verdieping van het Kyocera Stadion is de hele geschiedenis van deze prachtige club uitgestald. Naast alle voetbalfeiten en -hoogtepunten, vind je ook veel geschiedenis over de stad Den Haag. Er worden meerdere rondleidingen gegeven tijdens deze avond. Met een rondleiding bekijk je niet alleen het museum maar krijg je ook eenmalig de kans om de rest van het stadion te bewonderen. Ervaar hoe het is om in de spelerstunnel te staan of hoe de catacomben eruit zien. Je ziet verder de sponsorloge, de perskamer, de commandokamer en de Senaatskamer. Genoeg om te bekijken dus. Een ontzettend leuke avond die voor jong en oud leuk is. De rondleidingen vinden plaats om 20.15, 21.15 en 22.15 uur. Zorg dus dat je er rond die tijd bij bent.
 

De stad Den Haag

Den Haag heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen de voetbalclub. Het is het politieke hart van Nederland en de stad waar het koninklijk paar regelmatig te vinden is. De stad met een prachtige cultuur en historie en een bruisend centrum. Restaurantjes en winkels wisselen elkaar af en er zijn volop uitgaansmogelijkheden. De stad waar het Paleis Noordeinde gevestigd is en het Binnenhof zijn huisvesting heeft. Kortom: een stad waar jij je niet hoeft te vervelen.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *