De eerste stap in de aanleg tuin is het vaststellen van een geschikte offerte voor uw tuin. Dit kunnen wij eenvoudig doen via onze website. U kunt hem niet zelf opstellen natuurlijk, maar wij kunnen dit wel voor u doen. Een van de belangrijkste aspecten bij het aanleggen van een tuin, is volgens ons de communicatie eromheen. Het is een feit dat er veel verschillende partijen komen kijken bij de aanleg van een tuin. We leggen graag hieronder uit waarom dit zo belangrijk is.

Communicatie rondom aanleg tuin

Zoals we net al beschreven hebben vinden wij de communicatie van een aanleg tuin het allerbelangrijkste. We gaan hier verder op in, in het volgende stuk. We beginnen zoals gezegd met het opstellen van een offerte. We zorgen dat u zich het gehele traject nergens zorgen over hoeft te maken. Dit doen we dus door die goede communicatie vanaf onze kant. Tijdens de aanleg van uw tuin krijgt u te maken met onze hoveniers, deze zullen met liefde zorg dragen voor uw tuin. De voorman bespreekt tevens de voortgang van het hele project met u. Dit is namelijk ook het eerste aanspreekpunt tijdens de realisatie van dit project. Ook de tuinontwerper is nauw betrokken bij het proces van de tuin. Deze heeft daarom ook dagelijks contact met de voorman. De werkvoorbereider is ook verantwoordelijk voor de voortgang van het project. Om eigenlijk kort te zijn is ons hele team betrokken bij de aanleg van uw droomtuin.

We staan voor u klaar met workshops ter inspiratie

Als u niet weet welke kant u op wilt met de aanleg tuin, kunt u bij ons terecht voor een workshop die ervoor zorgt dat u meer inspiratie krijgt voor uw tuin. Wij geven onder andere workshops op de gebieden van tuinbemesting, tuinonderhoud en snoeien. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *