amerikaanse koelkastIs de oude koelkast aan vervanging toe of zijn er plannen voor een nieuwe keuken?
Een koelkast is een van de belangrijkste elementen van de keuken. Een koelkast staat samen met het fornuis in het middelpunt. Een goede koelkast is een must-have!

Verschillende soorten koelkasten

Er zijn verschillende soorten koelkasten van groot tot klein en van smal tot breed. Een koelkast koop je niet elk jaar dus je moet er goed over nadenken wat je precies wilt. Kijk daarbij ook naar de toekomst. Is er gezinsuitbreiding in het vooruitzicht misschien? Een kleine tafelmodelkoelkast kan genoeg ruimte bieden voor 1 à 2 personen maar voor een heel gezin wordt deze veel te klein.

De Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Deze biedt een zee van ruimte en is voorzien van alle high-tech snufjes. Uiteraard moet je wel ruimte hebben voor zo’n joekel maar je haalt een hoop luxe in huis.
minibarEen Amerikaanse koelkast heeft een hoop voordelen t.o.v. een normale koelkast. Zo krijg je veel meer ruimte, kun je beschikken over een ijsblokjes machine en ijskoud water en is er soms een minibar ingebouwd waardoor je makkelijk en snel een drankje kunt pakken zonder een grote deur te hoeven openen. Dit scheelt weer kouverlies wat minder energieverlies betekend.
Een Amerikaanse koelkast is voorzien voor de nieuwste technologie en dat merk je. Zo is er LED verlichting aanwezig wat geen warmte afgeeft en eigenlijk nooit meer stuk gaat. Daarnaast is er bij veel modellen een nieuwe type motor ingebouwd met minder slijtage gevoelige onderdelen. Een langere levensduur en minder energieverbruik.
Natuurlijk is een Amerikaanse koelkast niet alleen heel praktisch maar zeker een aanwinst voor elke keuken!
Deze koelkast is ook wel bekend onder de naam ‘side by side’ koelkast. Vertaald is dit zij-aan-zij wat inhoudt dat de koelkast naast de vriezer zit. Van top tot teen is er een koelkast en een vriezer. Praktischer en efficiënter.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *