Trouwen in de winter

De winter is misschien niet het eerste seizoen waar je aan denkt als het om trouwen gaat. Trouwen in de winter is inderdaad koud en de weersomstandigheden kunnen soms wat heftiger zijn. Maar… trouwen in de winter is zeer romantisch! Je weet zeker dat je een originele en onvergetelijke bruiloft hebt. Lees hier 5 redenen om in de winter te gaan trouwen!

1. Je bent voorbereid op het weer

Als je in de winter gaat trouwen, dan weet je van te voren al dat het koud is op je bruiloft. Dit heeft zo zijn voordelen. Wanneer je in de herfst gaat trouwen, kun je niet inschatten welk weer het wordt. Ook in de zomer loop je de kans op een grote regenbui. In de winter kun je je van tevoren al volledig afstemmen op het weer. Dit is ook zeer gunstig voor jullie fotoshoot. Hier kun je een prachtige locatie voor uitzoeken!

2. Trouwen in de winter is goedkoper

In de winter wordt er minder getrouwd. Hierdoor is het stukken goedkoper om in de winter te trouwen. De zomer is een duur seizoen om te trouwen. In de zomer zullen veel locaties dan ook al bezet zijn, of je moet erg vroeg zijn met het reserveren. In de winter heb je dit probleem niet. Doordat er minder getrouwd wordt, zul je uit meerdere locaties kunnen kiezen. Dit maakt trouwen in de winter nog leuker!

3. Geef je bruiloft een winterthema

Als je ervoor kiest om in de winter te trouwen, kun je je bruiloft natuurlijk een heel gaaf thema geven. Het is vanzelfsprekend dat bruiloften in de winter een bepaald winter thema hebben. Ga helemaal los! Je kunt met deze bruiloft zo groot uitpakken als je zelf wil. Gebruik je creativiteit en maak je eigen droombruiloft!

4. Geen standaard bruidsjurk

Als je gaat trouwen in de winter draag je zeker geen standaard bruidsjurk. Je zult weinig kans lopen dat je dezelfde trouwjurk hebt als iemand anders die je goed kent. Hier heb je in de zomer meer kans op. Ook kun je in de winter je eigen draai geven aan de bruidsmode. Draag bijvoorbeeld een bontje tegen de kou. Je zult een perfecte winterbruid zijn!

5. De winter is een fotogeniek seizoen

Waar je rekening mee moet houden in de winter is dat de dagen kort zijn. Probeer hier samen met de fotograaf aan te denken. Daarnaast kun je in de winter wel prachtige foto’s schieten. De witte sneeuw en kou zorgen voor een adembenemend effect. Ook de kleuren in de winter zullen jullie zeker prachtige plaatjes bezorgen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste fotograaf uitkiest!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *