4 redenen om te kiezen voor Private Lease

Met Private Lease rijd je voordelig in een auto rond. Tegen een vast bedrag per maand is dit mogelijk. De auto is hierbij niet het bezit van de gebruiker. Lees snel verder over de voordelen van Private Lease!

1. Financiële zekerheid

Sparen voor een auto? Niet nodig! Met Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag rond in een splinternieuwe auto. Hierdoor wordt autorijden voor steeds meer mensen mogelijk. Het is moeilijk een overzicht te krijgen van jaarlijkse autokosten. Met Private Lease kom je niet voor verassingen te staan. Elke maand is het bedrag hetzelfde. Verzekeringen, belastingen en onderhoud zijn bijna altijd inbegrepen. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je autokosten.

2. Rijden in een gloednieuwe auto

Het aanschaffen van een gloednieuwe auto is erg duur. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is. Met Private Lease rijd je in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag. Hiervoor is dus geen eenmalige grote investering nodig. Het aanbod van Private Lease is enorm. Je kunt dus goed kijken welke auto het beste bij je past. Daarnaast kun je altijd switchen als het niet bevalt.

3. All inclusive

Het grootste voordeel van Private Lease is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Is de auto kapot? Dit is geen probleem. Het zit bij het leasen inbegrepen. Gebruikers leasen de auto net een bepaalde looptijd en betalen daarvoor een vast bedrag. Binnen dit maanbedrag zitten alle kosten inbegrepen. Denk hierbij aan verzekeringen, belastingen, onderhoud en reparaties. Zo kan je naast voordelig, ook zorgeloos autorijden. Brandstof is de enigste kostenpost die niet bij het hele plaatje zit inbegrepen.

4. Keurmerk Private Lease

Sinds kort bestaat het keurmerk Private Lease. Het keurmerk Private Lease keurt autodealers die Private Lease aanbieden. Op deze manier weet je zeker dat je huurt bij een vertrouwd adres.
Een auto leasen? Ontdek het aanbod aan Private Lease bij een Autodealer in Zwolle

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *