Afvallen is voor veel mensen een behoorlijke opgave, en vaak kan het niet snel genoeg gaan. en daarom wil ik je in dit artikel 3 tips meegeven, waardoor je sneller zal gaan afvallen, en dus eerder op je streefgewicht zit.

1# Drink groene thee

Groene thee is de drank die je moet drinken wanneer je het afvallen wilt versnellen. Het is namelijk zo dat groene thee stoffen bevat die de stofwisseling positief beïnvloeden, en zo kan je dus sneller afvallen.

2# Neem Appelazijn

Wat voor groene thee geldt, geldt ook voor appelazijn. Want ook door middel van het drinken van appelazijn zal de stofwisseling versneld worden.
Appelazijn is er in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een vloeibaar vorm, maar tevens in de vorm van tabletten is het verkrijgbaar.

3# Kruid je voedsel met Chilipepers

Met Chilipepers kun je uiteraard je voedsel heerlijk op smaak brengen. Maar tevens zal de chilipeper er voor gaan zorgen dat je snel afvallen gaat. En dat komt omdat het stofje “capsaïcine” er voor zorgt dat je lichaamstemperatuur stukken hoger wordt, en daardoor gaat ook je verbranding omhoog.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *