Als je op sociale media was de afgelopen week, heb je waarschijnlijk gezien dat Pokémon Go overal is gelanceerd. Velen dachten dat het een dom spel is voor de nerds. Maar achteraf gezien is het veel meer dan dat.
Maar als je net begonnen bent kan het een beetje ontmoedigend lijken, dus we hier een lijst van 3 dingen die je moet weten om de beste te zijn.

  1. Nadat je een Pokémon hebt gevangen, zie je een optie Power Up eronder. Het kan verleidelijk zijn om dit te doen zodra je je eerste Pokémon hebt, maar je moet echt wachten. Als je naar beneden scrolt de onderkant van de pagina, zie je hieronder de kaart van waar je de gevangen Pokémon kan verplaatsen. De Pokémon zal worden overgebracht naar Professor Oak (wat betekent dat voor altijd weg, in principe), en hij zal je een Candy voor die Pokémon geven.
  2. Lucky Eieren zijn vrij magische kleine items die je dubbel XP geven gedurende 30 minuten, maar je spaarzaam zijn op deze eieren. Ze zijn zeldzaam, hoewel ze kunnen worden gekocht met Pokecoins.
  3. De eigenlijke gevechten in de sportschool zijn nodig om je Pokémon fit te houden. Tevens moet je aandacht te besteden aan de aard van de moves je Pokémon. Dat betekent dat zelfs als je vecht met een type Grass, de snelle tikken op de vijand niet super effectief zullen zijn.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *